VIP účet - fáze testování

09.10.2013 11:54

Na Inside Howrse blogu (oficiání mezinárodní Howrse blog) se nedávno objevil článek, který oznámil příchod velké novinky.

Přichází VIP účet...

Cituji z fóra:

 
Od Ow, dne 30. září 2013 ve 09:48:00 155
Zde naleznete oficiální překlad posledního článku na blogu Inside Howrse, ve kterém Vám představujeme jednu velkou novinku na Howrse!
 
Ahoj,
tento měsíc Vám chceme představit jednu novinku – VIP účet!
 
Zde je krátké vysvětlení, jak nás to napadlo: 
V posledních letech jsme se zabývali zjednodušením hry, aby nebyla tolik komplikovaná pro nováčky. Zjednodušili jsme např. stránku koní (jablka, blok soli, 2. lekce). 
Velice dobře si však uvědomujeme, že tyto změny nemusely vyhovovat všem hráčům, protože zkušenějším hráčům může nyní hra přijít příliš jednoduchá. Jelikož jsme se snažili hru zjednodušit, nemohli jsme realizovat některé z Vašich skvělých návrhů, které se nám nashromáždily (ano, opravdu je čteme a zabýváme se jimi :-) ).
 
Začátkem roku 2013 jsme si položili otázku: Jak můžeme uspokojit tyto dvě zcela rozdílné skupiny hráčů? Na jedné straně je třeba zachovat konzistenci ve hře, aby nebyla příliš obtížná pro nové hráče, ale také chceme nabídnout pokročilejší funkce pro zkušenější hráče (na základě Vašich návrhů ve snaze zlepšit herní zážitek) a umožnit jim ještě více rozvinout a vylepšit jejich hru na Howrse. 
 
Proto jsme se rozhodli vytvořit VIP účet, který si bude možné předplatit, podobně jako je tomu u účtu Pegasus. Hlavní rozdíl mezi těmito účty bude ten, že VIP účet bude nabízet mnohem více výhod – v základu hned 21 (všechny funkce účtu Pegasus, uložení vyhledávání v soukromých prodejích, řazení soutěží dle obtížnosti atd.). 
 
Navíc si však můžete zvolit 10 dalších výhod, abyste vylepšili hru přesně dle Vaší potřeby (např. možnost uspořádání stránky koně [ano, box s dovednostmi koně můžete opět posunout níže :-)], možnost účastnit se testování nových funkcí, vyšší pravděpodobnost získání jednorožce při připuštění za správných podmínek, přednastavení množství krmiva pro Vaše koně, automatické nakupování koní, nákup více koní jediným kliknutím, poznámky na stránce koně, možnost měnit zaměření koně atd.).
 
Navíc jsme využili příležitosti a rozhodli jsme se posílit vazby mezi hráči a spolu s VIP účtem nyní zavádíme oficiální možnost partnerství. Nyní se můžete oficiálně stát členy týmu (chovu), mít společnou příponu, půjčovat si koně mezi partnery v chovu a nabízet připouštění pro členy týmu. Můžete se rovněž účastnit měsíčního hodnocení přípon, které Vám umožní získat hvězdy a skvělé dárky. Týmy mohou vytvářet pouze hráči, kteří mají předplacen VIP účet, ale každý zakladatel může pozvat až 3 další hráče do týmu. V týmu mohou být 4 hráči, ale pokaždé když se k týmu připojí další hráč s VIP účtem, rozroste se kapacita o další 4 místa až do maximálního počtu 20 míst v týmu. 
 
Jak jsme již dříve naznačili, možnost získat tento účet je vyhrazena pro naše nejzkušenější hráče, kteří do hry investují čas či prostředky - závisí tedy na pořadí v žebříčcích či na počtu zakoupených pasů. 
Předplatné VIP účtu stojí 10 pasů na měsíc, což je cena, která je mnohonásobně vyvážena přidanou hodnotou, kterou získáte po předplacení účtu (např. předměty navíc v různých balíčcích, možnost dosáhnout BLUP 100 dříve než bude koni 10 let atd.).
 
Ve hře rovněž uvedeme pár dalších změn, které budou dostupné pro všechny a které jste si ve hře přáli! 
Brzy budete ve hře moci objevit nový druh koně – okřídleného jednorožce, kterého budete moci získat, když použijete krev Medusy na jednorožce! Navíc budete moci zvětšovat, změnšovat či převracet Vašeho koně, aby přesně zapadl do krajiny, kterou mu sami vyberete.
 
Do diskuze se můžete zapojit na fóru Události.
Užijte si tuto novinku!
 
Alessa, produktový manažer Howrse
VIP účet se stal velmi kontroverzním tématem, především kvůli vysoké ceně a jeho nedostupnosti "obyčejným" hráčům.
Co se dostupnsti týče, budou si ho moci předplatit pouze hráči, kteří splňují jednu z těcht podmínek:
 
- Mít nakoupeno alespoň 100 pasů ve hře
nebo
- Být mezi nejlepšími 50 hráči v jednom z následujících žebříčků: Obecné hodnocení, Odsloužené dny, Trofeje, Stužky, Počet výtvorů, Prestiž jezdeckého centra (stačí i pouze v anglii/westernu)
 
Momentálně je VIP účet ve fézi testování na testovacím serveru PREPROD

K testování tentokrát byli přizvání hráči (tedy nejen moderátoři) a to právě ti, kteří splňují podmínky pro nákup VIP účtu.

K přístupu na preprod je nutné zadat své přihlašovácí údaje, které jsou stejné jako ve hře. Nicméně, pokud hráč NEBYL ke vstupu VYZVÁN, na preprod se nedostane.

 

Pozvánky budou hráčům přicházet postupně v průběhu 3 týdnů

Všichni pozvání hráč mají přístup též do fóra na testovacím serveru, kde mohou vyjádřit sv názory a hlásit chyby a problémy.

Těmto hráčům testování nepřináší žádné výhody do hry - server je oddělený od hry.

__________________________________________________________________

Jak probíhá testování?

Hráč je vyzván k přihášení na server preprod.

přihlásí se pod svým nickem. Vytvoří se nový účet, který je potřeba co nejrychleji "rozjet". Na účtu nového hráče je okamžitě 100 000 000 Equus a 1000 pasů. Atronomická čísla, která mají usnadnit rozjetí hry v rychlém čase a umožnit testujícímu hráči vyzkoušet opravdu vše, co hra nabízí. Testování totiž probíhá maximálně v řádu týdnů, není tedy čas a ani mnoho způsobů, jak vydělávat.

Jako testující hráče tedy máte za úkol co nejrychleji rozšířit svůj účet podobně, jako byste byli skutečně ve hře. Hrajete, poznáváte nové funkce a všímáte si chyb. To je hlavní účel testovní - hledat chyby v překladech a herní bugy, následně vše nahlásit na fóru, aby před veškeré problémy byly vyřešeny ještě před spuštěním nových funkcí "naostro" přímo ve hře. Takzvaně vychytáváte mouchy. 

Jakmile testování končí, Váš účet zaniká. Do hry na Howrse se Vám nepřenáší pasy, Equus ani koně, testování nemá vliv ani na pořadí. Vše se děje naprosto odděleně.

Co zůstává hráči jsou jeho zkušenosti, které může dál využít - např. odpovídáním na otázky na fóru.

 

____________________________________________________________________

Co nový VIP účet nabízí

Veškeré dostupné informace o funkcích najdete v tomto článku

 

_____________________________________________________________________

A malý bonus na závěr ;)

Obrazová ochutnávka k nové akci, která též probíhá (a též zcela bez výhod pro hráče) na preprodu
Prokleté písky 

Howrse Prokleté písky

A nový božský kůň Anubis (osiris?) :)

Osiris je božský kůň, který Vám každý den dá jeden poklad.
Když poškrábete truhlu s pokladem, můžete vyhrát:
diamant
Equus
dovednostní body, které můžete použít na Osiris, jak budete chtít