Jak zvýšit kvalitu závodů a dostat se ke stužkám, co ovlivňuje jeho prestiž? (od Snopinka)

27.01.2012 23:18

 

Jak zvýšit kvalitu závodů a dostat se ke stužkám, co ovlivňuje jeho prestiž?:

  • Základním předpokladem pro zvýšení prestiže je to, že se nám do závodu budou přihlašovat kvalitní koně s maximálníma dovednostma. Je tedy na místě u závodu pomaloučku zvyšovat požadované dovednosti, čímž docílíme toho, že se budou hlásit lepší koně. Nesmí to být ovšem nárazové zvýšení, tak se vám tam nepřihlásí nikdo:)

  • Velikost závodní dráhy nemá na prestiž samotného závodu vliv. Umožňuje ovšem pořádání závodů několikrát denně, což může ke zvýšení prestiže přispět.

  • Ideální je, pokud vy sami máte závodní koně, které si do závodu můžete přihlašovat a udržovat tak jeho prestiž a častost pořádání (ideální je, pokud závod proběhne každý den).

  • Pokud závodní koně nemáte, ale máte přítele, který ano, můžete mu posílat denní rozpis závodů, aby vám s prestiží pomohl.

  • Božský kůň s základní dovednostní hodnout 1200 bodů vám prestiž do soutěže nepřidá. Dovednosti Božských koná v závodech se děli dvěma, tudíž jeho hodnota se sníží na 600 – porazí ho většina Grand Prix koní. Ideální je, vykrmit si na soutěže koně diamantama. Takto vylepšený Božák vám pomůže prestiž rapidně zvednout.

  • Na výkon koně v závodu má velký vliv jeho úroveň zdraví. Koně, kteří na tom nejsou zdravotně dobře vám budou prestiž závodu snižovat - to je ovšem něco co ovlivníte jen málo. Kůň se sníženým zdravím má horší čas v soutěži, tudíž ovlivňuje kvalitu soutěže jako takové a není plně využit jeho potenciál.

  • Na stužku dosáhnete jakmile se prestiž závodu zvedne na 75%. Stužku daného závodu může jeden kůň vyhrát jen jednou, pokud tento závod vyhraje podruhé, stužka se mu už neukáže. O stužku samozřejmě můžete také přijít, pokud vám poklesne prestiž, je tedy dobré si závody opravdu hlídat!

 

​Článek pro vás napsala Snopinka

Jezdecké centrum ღBurning Paradiseღ