Proč zrovna název Howrse?

30.09.2012 16:45

Proč zrovna Howrse? Myslím, že většina z nás si tuto otázku již položila. Jedná se o slovo kůň v jiném jazyce? Všichni jsme si jistě všimnuli, že když bychom odebrali w, máme z toho horse. Proč tam to W ale je? Krátce po začátku Howrse Cupu mi to konečně docvaklo.

Když si vezmeme tým moderátorů na Howrse Cupu, doklapne nám to. UndercOwver BrOwthers - na první pohled takový zvláštní nápis. Když ale tento název přepíšeme bez w a s malými O, vznikne nám undercover brothers, to znamená česky něco jako tajní bratři. Když se podíváme na jména moderátorů pro různé země, je nám to už naprosto jasné. MelOwdia, Gowlden, Howbby - z toho všechno po odebrání w vzniknou normální anglická slova. To velké O nejspíš naznačuje začátek nového slova, takže tam najdeme Ow, a to je maskot Howrse, ta opička. Takže bychom podle vzorů Howrse cup týmu a hlavních moderátorů mohli Howrse napsat jako HOwrse - jméno opičky tam je taky.

Je celkem jasné, že Ow se jmenuje podle Owlientu. Teď se dostáváme k otázce, proč se Owlient jmenuje Owlient. Když bereme, že se Ow jmenuje podle Owlientu, nemůže se Owlient jmenovat podle Owa, že ano? Nejdřív se Owlient jmenoval jen Olient, to bylo spojení jmen dvou jeho zakladatelů - Oliver a Vincent. A proč po nějaké době změnili název Olient na Owlient? To opravdu nevím, že by chtěli název udělat zajímavější? Nebo to W je jako začáteční písmeno slova web? Kdo ví

Co má podle vás znamenat W v názvu firmy Owlient?

Re: w

Datum: 27.01.2014 | Vložil: hankasva

Sháním prezentaci pro mého bratra

owlient

Datum: 13.04.2013 | Vložil: Blanuli

Já si myslím že nejdřív vymysleli tu opičku Ow a přidali lient

W

Datum: 15.03.2013 | Vložil: Ejdí

Wow to by mě nikdy nenapdlo. já myslela že je to třeba jen tak pro zajímavost

owlient

Datum: 05.01.2013 | Vložil: nemcovka13

WOW! tak tohle by mě nikdy nenapadlo

Web

Datum: 13.10.2012 | Vložil: Kačík9

Pěkně jste to vymysleli. Já si to celou dobu odůvodňuji od toho slova web.. jako že webový kůň - howrse :D

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek